28-05-2022
Obedové menu na 11. týždeň
PENZIÓN "DUNA" HOSTINEC
Komárno, Ul. Dunajská č. 2, tel. 035 7732273, 0911 317730 Rozvoz - Objednávky do
15.00 hod.
DUNA PENZIÓN PENZIÓN "DUNA" HOSTINEC Komárno, Ul. Dunajská č. 2, tel. 035 7732273, 0911 317730 Rozvoz - Objednávky do: 14.00 hod.
Obedové menu na 21. týždeň:
23.05.22 Pondelok Polievka s pečeňovými haluškami (1,3) 1. Bravčový tokáň "Csikós", tarnoňa 5,00 € (1,3) 2. Šošovicový prívarok, pečená klobása, chlieb 5,00 € (1,7) 3. Kuracie prsia v medovo - horčicovej marináde, hranolky 5,00 € (1,10) 24.05.22 Utorok Frankfurtská polievka (1) 1. Vyprážané vykostené kuracie stehná, ryža, kompót 5,00 € (1,3,7) 2. Bryndzové pirohy so smotanou a opraženou slaninou, červená cibuľa 5,00 € (1,3,7) 3. Bravčové karé na rasci, opekané zemiaky 5,00 € (1) 25.05.22 Streda Hrášková polievka (1,3) 1. Bravčové stehno s chrenovou omáčkou, knedle 5,00 € (1,3) 2. Kuracie soté so slaninou a šampiňónmi, opekané zemiaky 5,00 € (1) 3. Sekaná, varené zemiaky s petržlenom 5,00 € (1,3) 26.05.22 Štvrtok Polievka z fazuľových strukov (1) 1. Bravčové pečené, zemiakové pyré 5,00 € (1,7) 2. Pečené kuracie krídla, hranolky, dressing 5,00 € (1,3,7) 3. Sezamové kuracie prsia, zeleninová ryža 5,00 € (1,3,7,11) 27.05.22 Piatok Slepačí vývar (1,3,9) 1. Plnené kuracie prsia (šampiňóny, vajce, kápia), ryža 5,00 € (1,3,7) 2. Čokoládové knedličky 5,00 € (1,3) 3. Vyprážaný bravčový rezeň, miešaná príloha 5,00 € (1,3,7) 28.05.22 Sobota Slepačí vývar (1,3,9) 1. Černohorský bravčový rezeň, príloha podľa výberu, dezert 5,30 € (1,3,7) 2. Kuracie prsia v chilli - medovej marináde, príloha podľa výberu, dezert 5,30 € (1,3,7) 3. Prírodné kuracie prsia, volské oko, príloha podľa výberu, dezert 5,30 € (1,3,7) Alergénne zložky: 1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody). 2. Kôrovce a výrobky z nich. 3. Vajcia a výrobky z nich 4. Ryby a výrobky z nich. 5. Arašidy a výrobky z nich. 6. Sójové zrná a výrobky z nich. 7. Mlieko a výrobky z neho. 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9. Zeler a výrobky z neho. 10. Horčica a výrobky z nej. 11. Sezamové semená a výrobky z nich. 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l. 13. Vlčí bôb a výrobky z neho. 14. Mäkkýše a výrobky z nich. |