22-01-2022

 

Obedové menu na 11. týždeň
PENZIÓN "DUNA" HOSTINEC
Komárno, Ul. Dunajská č. 2, tel. 035 7732273, 0911 317730 Rozvoz - Objednávky do
15.00 hod.

DUNA PENZIÓN


PENZIÓN "DUNA" HOSTINEC

Komárno, Ul. Dunajská č. 2, tel. 035 7732273, 0911 317730

Rozvoz - Objednávky do:  14.00 hod.

 

Obedové menu na 03. týždeň:


17. 1. 2022

Pondelok

Hrášková polievka (1,3)

1.  Vyprážané rybie filety, slovenský zemiakový šalát 4,50 € (1,3,7)

2.  Diabolská pochúťka, tarhoňa 4,50 € (1,3)

3.  Kuracie prsia "Óvári", opekané zemiaky 4,50 € (1,7)


18. 1. 2022

Utorok

Zeleninová polievka s estragónom (1,3,7)

1.  Hovädzí perkelt, knedle 4,50 € (1,3)

2.  Mexické kuracie soté, ryža 4,50 € (1)

3.  Bravčové karé so slaninou, ryža 4,50 € (1)


19. 1. 2022

Streda

Polievka s krupicovými haluškami (1,3)

1.  Bravčový tokáň "Temesvári", opekané zemiaky 4,50 € (1)

2.  Šošovicový prívarok, pečená klobása, chlieb 4,50 € (1,7)

3.  Prírodné kuracie prsia, volské oko, ryža, dusená zelenina 4,50 € (1,3)


20. 1. 2022

Štvrtok

Zelerová krémová polievka (1,7,9)

1.  Pečené kuracie stehná, ryža, kompót 4,50 € (1)

2.  Štefánska sekaná, zemiakové pyré 4,50 € (1,3,7)

3.  Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka 4,50 € (1,3,7)


21. 1. 2022

Piatok

Slepačí vývar (1,3,9)

1.  Plnené kuracie prsia (šampiňóny,vajce,kápia), zeleninová ryža 4,50 € (1,3,7)

2.  Ryžový nákyp 4,50 € (1,3,7)

3.  Vyprážaný bravčový rezeň, zeleninová ryža 4,50 € (1,3,7)


22. 1. 2022

Sobota

Zeleninová polievka (1,3)

1.  Pečené bravčové karé, dusená kapusta, knedle, dezert 4,90 € (1,3,7)

2.  Vyprážané kuracie prsia, príloha podľa výberu, dezert 4,90 € (1,3,7)

3.  Talianske cestoviny s kuracími rezančekmi a smotanou, dezert 4,90 € (1,3,7)


Alergénne zložky:

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).

2. Kôrovce a výrobky z nich.

3. Vajcia a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich.

5. Arašidy a výrobky z nich.

6. Sójové zrná a výrobky z nich.

7. Mlieko a výrobky z neho.

8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.

9. Zeler a výrobky z neho.

10. Horčica a výrobky z nej.

11. Sezamové semená a výrobky z nich.

12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.

13. Vlčí bôb a výrobky z neho.

14. Mäkkýše a výrobky z nich.